Рішенням Апеляційного суду скарга Генеральної прокуратури на відмову арештувати майно екс-президента України Віктора Ющенка залишилася без задоволення. Про арешт майна прокурори клопотали у межах кримінального провадження щодо виведення з держвласності колишньої президентської резиденції Межигір'я. Про це розповіли у виданні «Слово і Діло».

Зазначається, що під арешт мали потрапити чотири земельні ділянки в Обухівському районі; 17,5 земельних ділянок у Нових Безрадичах під Обуховом, заклад громадського харчування та два житлових будинки. За словами слідчого Генпрокуратури, майно мали арештувати на той випадок, якщо буде ухвалено рішення про його конфіскацію.

Проте судді не задовольнили це клопотання, оскільки вказана у ньому сума шкоди в 540 мільйонів гривень не має жодного обґрунтування.

Нагадаємо, раніше Разумков зізнався про конфлікт із Богданом

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські чиновники знову попалися на гачок пранкера Джокера

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що охорона Зеленського взяла Богдана під особистий контроль.