Синоптики озвучили прогноз погоди у Києві та попередили, що до кінця тижня варто очікувати на короткочасне потепління та снігопади.

У Києві очікуються снігопади, фото: Уніан

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Синоптики попережають, що на жителів столиці чекає невелике потепління, але настрій зіпсує мокрий сніг.

Завтра, 28 листопада, погода покращиться і стане трохи тепліше. Вночі температура коливатиметься в межах -1… 1°, вдень – до 2… 4°.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

29 листопада в першій половині доби випаде сніг з дощем, який у другій половині стане просто дощем. Температура вночі – близько 2… 4°, а вдень – до 4… 6°.

Снігопади у Києві, фото: Уніан

Вихідні, 30 листопада та 1 грудня, також не минуть без опадів. У ніч на суботу піде дощ, який вдень перетвориться на мокрий сніг. Температура повітря триматиметься на рівні 2… 4°.

У неділю вночі в Києві буде сніг. Температура коливатиметься в межах -3 2°.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.