У Києві автомобіль патрульної поліції евакуювали за паркування у недозволеному місці. Відповідне фото розмістив на своїй сторінці у соцмережі Facebook керівник підрозділу «Муніципальної Варти Києва» Сергій Бондар.

«Це не ми!» - іронічно прокоментував він опублікований знімок.

У коментарях до фотографії користувачі не стримують своїх емоцій.

«Це дивовижно», «Уроборус», «Звісно! Бо після вас тільки на розборку вже…», - пишуть вони. Однак дехто припускає, що не все так однозначно: можливо, автомобіль правоохоронців просто зламався і знадобилася допомога евакуатора.

Сергій Бондар, Facebook

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в школах під Києвом дітей годували неякісними продуктами, які раніше були списані з-за терміну придатності.

Як повідомляв Знай.uа, українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Також Знай.uа писав про те, що багатьом львів'янам тепер доведеться відвикати від звичних маршрутів громадського транспорту.