Поспілкуватися із другим учасником резонансної ДТП, у яку потрапив дитячий омбудсмен Микола Кулеба, ні журналісти, ні громадські активісти не можуть. Про це розповів на своїй сторінці у Facebook блогер Назар Приходько.

Він зазначає, що прибув до Києво-Святошинської районної лікарні, щоб відвідати другого учасника аварії, проте ні його, ні активіста Тіма Златкіна не пустили. На заваді спілкуванню із потерпілим стали представники охоронної фірми.

У приймальному відділенні активістам заявили, що «нічого не знають» і направили їх до реєстратури. Після кількох таких «відфутболювань» активісти опинилися у директора лікарні.

«Під’їхали автоматники, які хоча і не були агресивними як ці “гамадрили”, втім, було видно, що вони з цими “охоронцями” в зв’язці. Ми так і не змогли дістатися до хлопця…», - повідомив Приходько.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Справа отримала скандальне продовження, Facebook Назар Приходько

За його словами, одна із співробітниць відділення розповіла, що потерпілий “дуже багато спить”. Будь-яку іншу інформацію лікарі повідомляти відмовляються.

Приходько зазначає – те, що відбувається, наштовхує на думку, що готується “офіційна” версія, яку «буде прийнято за основу і в цілому».

Нагадаємо, після ДТП за участю Кулеби у поліції відкрили кримінальне провадження

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кулеба просить українців молитися за його синів