У селищі міського типу, що в Київській області, загинула 43-річна жінка, яка кинулася пасажирський поїзд, що їхав з Івано-Франківська. Про трагедію повідомили в прес-службі поліції Київщини.

За даними слідства, інцидент стався близько п'ятої години вечора на залізниці, яка проходить біля смт. Бородянка Київської області. Поїзд з пасажирами збив жінку, а її травми виявилися несумісні з життям, вона загинула. У поліції встановили, що загибла сама кинулася під поїзд, тепер копи намагаються встановити, що стало причиною такого рішення жінки. Цей інцидент слідчі кваліфікували по 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту, якщо вони спричинили загибель людей) Кримінального кодексу України.

Залізниця, Krivoezerkalo
Залізниця, Krivoezerkalo

Нагадаємо, боєць ЗСУ "випав" з поїзда і розбився на смерть.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Укрзалізниця" показала тортури для пасажирів, "осліпли" всі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що вандали розгромили Інтерсіті з пасажирами.