Київ дочекався першого снігу. Більш-менш рясні опади спостерігалися в столиці в ніч на 26 листопада. У зв'язку з погодними умовами на дороги вперше за цей сезон була виведена комунальна спецтехніка, розповіли в "Київавтодорі".

Як повідомляють комунальники, у зв'язку з першим снігом посипочним матеріалом обробили мости, шляхопроводи і бруківку. Повної обробки столичні дороги поки не вимагають – снігу випало зовсім трохи, але дорожнє полотно обробили в особливо аварійно-небезпечних місцях, щоб воно не було слизьким.

У "Київавтодорі" пообіцяли, що за зміною погодних умов і стану дорожнього покриття будуть уважно стежити диспетчери служби.

Київавтодор, Facebook

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.