Стало відомо, що в понеділок, 25 листопада, в Києві за адресою вулиця Левка Мацієвич, 12 знайшли тіло чоловіка. Труп лежав в декількох метрах від головного ходу в дитячу поліклініку №1. На місце події викликали карету швидкої допомоги та наряд поліції.

Фото, Інформатор

Так, чоловіка виявили приблизно в 17:30. Про це повідомляє Інформатор.

Біля тіла чоловіка лежав порожній гаманець. Про те, кому він належав – невідомо. Під час детального огляду трупа медики і копи не виявили видимих слідів насильницької смерті. Також при собі у чоловіка не було жодних документів, проте на вигляд йому було приблизно 40 років.

Фото, Інформатор

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Попередньо, він проживав прямо на території лікарні, оскільки за рогом виявили матрац, теплі ковдри для ночівлі. Докладні причини смерті встановить судова експертиза.

Фото, Інформатор

Нагадаємо, що за даними Української служби інформації в Одесі виявили труп молодої жінки.

Як повідомляв портал Знай.ua, двох мертвих українців у віці 28 і 46 років виявили у безкисневому холодильній камері для зберігання фруктів в Садковице в Лодзькому воєводстві Польщі.

Також портал Знай.ua писав, що доцента Спбду Олега Соколова звинуватили у вбивстві своєї співмешканки та студентки Анастасії Єщенко. На засіданні суду він розплакався.