В Переяславі-Хмельницькому, Київської області, ревнивий чоловік запідозрив, що дружина йому зраджує. Він вирішив, що дізнатися правду вдасться, тільки викравши гіпотетичного суперника. Про це розповіли в УГ НП Києва.

Щоб здійснити задумане, зловмисник залучив до злочину своїх друзів. Всі разом вони увірвалися в будинок до 38-річного потерпілого, побили його, скували наручниками і натягнули на голову поліетиленовий пакет.

Чоловіка заштовхали в багажник автомобіля і вивезли за місто.

Після цього викраденого продовжили бити битою по голові, катувати і допитувати. Зокрема, потерпілому палили газовою лампою стегна. Через три години катувань його відпустили.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Потерпілий заявив про подію в поліцію, його кривдника вирахували і затримали. Інших учасників нападу ще розшукують.

Нагадаємо, що за пропозицією президента України Володимира Зеленського у Верховній Раді скасували закон, який передбачав примусову хімічну кастрацію педофілів.

Як повідомляв портал Знай.uа, жінка врятувала 10-річної дитини від педофіла, який запрошував хлопчика "в гості".

Також портал Знай.uа писав, що через кілька місяців після того, як прийняли закон про хімічну кастрацію, у Казахстані влада вперше покарали педофіла.