Микола Кулеба, уповноважений президента України з прав дитини, став учасником масштабної аварії в Київській області. У машині з ним знаходилися його сини. В результаті ДТП сильніше за всіх постраждав молодший син, 10-річний Єлісей – він у реанімації. Про це розповіли в ГУ Національної поліції.

Як повідомляється, старший син Кулеби, 19-річний Тимофій, і сам чиновник – у важкому стані в лікарні.

Зіткнення з мікроавтобусом Volkswagen автомобіль Кулеби Toyota допустив на перехресті у селі Чабани, близько 14:00. На опублікованих кадрах відеоспостереження помітно, що омбудсмен почав рух на червоне світло. Крім того, він грубо порушив правила дорожнього руху, різко перебудувавшись з першого ряду.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Водій мікроавтобуса також був госпіталізований з численними травмами, його життю нічого не загрожує.

Крім того, гнів українців викликав і той факт, що молодша дитина чиновника, всупереч новим правилам, не перебувала у дитячому кріслі.

Скрін, соцмережі

Нагадаємо, що кожна 5 дитина в Україні потерпає від сексуального насильства, в 2019 році постраждали 324 дитини.

Як повідомляв портал Знай.uа, уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба потрапив у страшну ДТП. Вражаюче відео і фото ДТП опублікував на своїй сторінці в Facebook користувач Сергій Наумович.

Також портал Знай.uа писав, що уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба потрапив у страшну ДТП.