Стало відомо, що в неділю, 24 листопада, в Києві за адресою вулиця Миколи Соловцова, 21 сталася пожежа. Полум'я охопило одноповерховий приватний будинок. Даній події присвоїли ранг підвищеної складності. Про це повідомляє Інформатор.

Пожежа у Києві, Інформатор

Так, дзвінок про пожежу надійшов приблизно о 16:07.

З самого початку площа пожежі становила приблизно 50 квадратних метрів. Загорівся приватний будинок. Також була загроза розповсюдження вогню на прилеглі будівлі. На місце події були направлені додаткові сили рятувальників через підвищеного рівня складності загоряння.

Пожежа у Києві, Інформатор

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Українцям за кордоном приготуватись? Соціальну допомогу доведеться повернути
Показати ще

Працівники ДСНС змогли локалізувати вогонь в 17:20, а вже в 17:45 вони вдало ліквідували пожежу. В результаті даного інциденту ніхто не постраждав.

Слід зазначити, що на місці події були задіяні 7 одиниць основної та спеціальної техніки, а також 28 чоловік особового складу.

Пожежа у Києві, Інформатор

Пожежа у Києві, Інформатор

Пожежа у Києві, Інформатор

Пожар повышенной сложности на Выдубичах: видео с высоты

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 24 november 2019

Нагадаємо, що на залізничній станції Новокатеринівка, Веселинівського району Миколаївської області, загорівся дизельний поїзд з напрямком Колосівка-Миколаїв.

Як повідомляв портал Знай.ua, у патрульного Василя Коряка повністю згорів будинок. Чоловік відомий, як ветеран АТО, який служив на Донбасі.

Також портал Знай.ua писав, що на вулиці Володимира Мономаха в Дніпрі стався шокуючий інцидент, який міг забрати не одне людське життя.