Гучна аварія на вулиці Старонаводницькій в Києві, коли на відбійник налетів елітний Porsche, після чого виявився на тротуарі і загорівся, обростає скандальними подробицями.

Некерована автівка дивом не зачепила людей, які стояли у цей момент на узбіччі, повідомляє Обозреватель.

Журналісти з посиланням на власні джерела припускають, що за кермом елітної автівки могла перебувати 19-річна Владислава Евтягина, дочка соратника президента-утікача Віктора Януковича та колишнього регіонала, який зараз проживає в окупованому Вуглегірську на Донбасі.

Віктор Янукович, Прямий
Віктор Янукович, Прямий

Серед чотирьох людей, які у момент ДТП знаходилися в автомобілі, трьом надали допомогу на місці, а дівчину, яка, ймовірно, знаходилася за кермом, госпіталізували. Вже на місці у правоохоронців виникли підозри, що молода водійка сіла за кермо, будучи добряче напідпитку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Журналісти відзначають, що про Владиславу Євгитяну відомо, що вона є співзасновницею юридичної особи "Шахта "Петровська" на території окупованого Донецька.

Владислава та Сергій Євтягіни, фото: Обозреватель

Батько Владислави Сергій Євтягін був депутатом Єнакіївської міськради від Партії регіонів. Офіційно бізнесмен зареєстрований у Вуглегірську на окупованій території. Також Євтягін вважається власником "копанок" в Булавинці і Погоди і кінцевим бенефіціаром київської фірми "Акцент-центр".

Нагадуємо, що раніше Матвєєва повідомляла про те, що вирок Зайцевої та Дронову не виконано в повній мірі.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.uа писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.