По всій Україні та в Києві зокрема, діють безліч місць і організацій, куди люди можуть віднести непотрібні речі, і подарувати їм друге життя. Адже в країні багато людей, які потребують одягу, взуття, іграшок, посуду та інше. Іноді і таким організаціям потрібна допомога, адже різні соціальні установи потребують допомоги, а люди не завжди знають, куди її віднести. Про це повідомляє Інформатор.

Тому сайт helpmap.io. зібрав адреси багатьох благодійних організацій і створив інтерактивну карту Києва з зазначеними там адресами. Ця карта допоможе киянам легко знайти найближче додому місце, куди можна принести непотрібні речі. Повідомляється, що зараз на цій карті відзначені близько тисячі відміток із закладами по всій країні, і близько 85 в Києві і області. До того ж, користувачі сайту можуть самі додавати нові місця, так що їх кількість постійно зростає.

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" врятував десятки дітей простим способом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сукню принцеси Діани виставлять на аукціоні.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що зіпсованим продуктам дають "друге життя" в супермаркетах.