В кінці листопада українці готуються до «низькому старту» в Чорну п'ятницю – сезон знижок у магазинах та на сайтах. Ця традиція зовсім недавно прийшла в Україну з Заходу, і вітчизняні ділки не проти заробити, «під шумок» пропонуючи співгромадянам залежаний товар під виглядом аукціонного. Тому краще ретельно стежити за пропозиціями і продавцями. Список найбільш вигідних пропозицій опублікував «Інформатор».

Зазвичай знижки діють не один день, а щонайменше тиждень – до 1 грудня точно. Так що є час придивитися і прицінитися.

Наприклад, мережа ресторанів «Євразія» оголосила, що 29 листопада весь день відвідувачі зможуть отримати дві однакових страви за ціною одного. У пропозицію не входять бізнес-ланчі, сніданки, дитячі меню, асорті-набори та бар.

В інтернет-магазині жіночої білизни бренду JASMINE Lingerie покупців чекає знижка 33% на все. Розпродаж стартує опівночі 29 листопада.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Сервіс доставки їжі додому Box Catering також чекають знижки до 50% на чорні бокси з чорними бургерами і чорними мафінами.

Купити одяг зі знижкою можна буде у фірмових магазинах Mango, Сolin's, Bershka, Pull&Bear та інші. До речі, на зимовий одяг знижки теж поширюються.

До лихоманки Чорної п'ятниці приєднався і інтернет-магазин «Цитрус»: покупцям пропонують знижки, бонуси і призи. На платформі Rozetka анонсували гігантські знижки - до 90% на півмільйона акційних товарів.

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа, Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.