Печерський суд у Києві «удостоївся честі» стати місцем проведення одиночного пікету з боку активістка руху Femen Анжеліни Діаш. Про це повідомляє «Інформатор».

У четвер, 21 листопада, вона з метою звернути увагу громадськості на «середньовіччя», у якому перебуває українська судова система, прийшла під суд із зашморгом на шиї.

За її словами, вже понад два роки «найчесніший у світі» Печерський суд Києва не може ухвалити жодного рішення у справі активістки.

Анжеліна Діаш, Femen

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На рішучі дії її штовхнув той факт, що навіть нова влада не надала справі прискорення. Нагадаємо, понад два роки тому під час візиту президента Білорусі Олександра Лукашенка до Києва Діаш оголила перед очільником сусідньої держави груди, продемонструвавши напис "Жыве Беларусь". На президентів перформанс ніяк не вплинув, вони жодним чином не відреагували на подію.

Тоді її затримали та звинуватили у хуліганстві.

Нагадаємо, що в мережі показали найближче майбутнє Порошенка: "Остаточне прощай".

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям показали країну-руїну, яку Зеленському залишив Порошенко.

Також портал Знай.ua писав, що поки Порошенко готувався до чергових допитів, його друг і соратник Олег Гладковський проводив літні канікули в Іспанії.