У Києві 22 листопада, в п'ятницю, на Центральному залізничному вокзалі сталася надзвичайна подія – одна з плиток облицювання відірвалася від стіни і впала на голову стоїть поруч чоловіка. Про це розповіли в співтоваристві "Київ Оперативний" у Facebook.

Як повідомляється, потерпілому гранітною плиткою пробило голову. Місце події швидко огородили сигнальною стрічкою, а сліди крові працівники вокзалу постаралися терміново знищити.

«Капець....а тепер затяжні суди, і підсумок - ніякої, скажуть, що сам винен, що там стояв», «Жах, адже там міг і дитина стояти», - коментують користувачі соцмережі.

«От тобі і один з найбезпечніших видів транспорту – поїзд. А чекати його не так безпечно, як виявилося», - додають вони.

На Центральному залізничному вокзалі Києва відпала плитка. Все б нічого, але впала вона на чоловіка, який очікував на потяг. Чоловіку розбило голову. Місце огородили, а кров швиденько намагалися витерти працівниці вокзалу.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 21 november 2019

Нагадаємо, що українським пенсіонерам передбачили підвищення та надбавки: пощастить не всім.

Як повідомляв портал Знай.uа, Київ жахнула кривава ДТП, "розірвало голову" відео для "міцних горішків".

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як уберегтися і чого не можна робити.