У Києві в ніч з 21 на 22 листопада в багатоповерхівці по вулиці Олеся Гончара, 67 пролунав вибух. Місце події тут же оповив непроглядний дим, відзначає «Інформатор» з місця події.

На місце події за дзвінком переляканих місцевих жителів тут же прибули поліцейські і бригада швидкої допомоги. Вони оглянули під'їзд, з якого йшов дим, і виявили численні ушкодження, характерні для вибуху. Потужною вибуховою хвилею вибило вікна в під'їзді.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

На місце надзвичайної події прибули кінологи та вибухотехнічна служба.

За попередньою версією, вибух стався в ліфтовій шахті, проте встановити його точну причину поки не вдалося. Фахівці відзначають, що вибух був набагато сильніше, ніж від вибухопакета або гранати.

Фото: Інформатор

В центре Киева в подъезде дома прогремел взрыв

Geplaatst door Информатор Киев op Donderdag 21 november 2019

Поліція вилучила з місця події «металеві предмети» та відео з камер спостереження, які відправили на експертизу. За фактом вибуху відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Винному загрожує до семи років в'язниці.

Нагадаємо, українські військові показали, як розміновують Петровське.

Як повідомляв Знай. ua, Росія скинула гранату на українських воїнів, є поранені.

Також Знай. ua писав, що Україна втратила вірного сина на Донбасі, побратими не стримують емоцій.