У Києві збільшать кількість кіосків, де будуть реалізовувати так званий соціальний хліб - хлібобулочні вироби, на які можна отримати суттєву знижку.

Про це інформує перший заступник голови КМДА Микола Паворозник.

Чиновник відзначає, що 200 кіосків з хлібобулочними виробами і товарами широкого вжитку відкриються у Києві в рамках програми по продажу соціального хліба. Продукція буде призначена лише для тих жителів столиці, у яких є муніципальна "Картка киянина".

Кияни зможуть купувати хліб зі знижкою, фото: Соцпортал

Чиновник наголосив, що таким чином киян хочуть забезпечити не лише хлібом, а і найбільш вживаними продуктами. Хліб в кіоски буде поставляти підприємство "Київхліб", яке стало переможцем відповідного конкурсу. У соціальних кіосках можна буде придбати батон "Київський", житньо-пшеничний "Український" хліб, а також і хліб "Пшеничний" першого сорту. Вся ця продукція буде реалізовуватися з відчутними для кишені киян знижками.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Окрім того, в кіосках також можна буде придбати кондитерські вироби, чай, кава, какао, борошно, крупи, макаронні вироби, сухі продукти дитячого харчування і харчові концентрати, кавові напої, мед, варення, повидло, джем, безалкогольні та гарячі напої", - розповів Паворозник.

У кіосках можна буде купувати інші продукти зі знижкою, фото: Соцпортал

Власники "Картки киянина" отримають найбільші знижки, пільгові категорії населення — від 70% до 25%; непільгові — 20%.

Нагадаємо, "Чорна п'ятниця" в Києві 2019: список магазинів та акцій.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський спантеличив заявою до українських журналістів: "В умовах війни...".

Знай.uа писав, махінації європейських туркомпаній: як обманюють клієнтів у "Чорну п'ятницю".