В районі Центрального залізничного вокзалу в Києві вранці 20 листопада, в середу, двоє неадекватних водіїв влаштували бійку з поножовщиною прямо посеред дороги. Про це повідомляє спільнота "Київ Оперативний" у Facebook.

Як повідомляється, два автомобілі - Renault і Subaru, потрапили в дорожньо-транспортну пригоду. Вина на власника Renault – він підрізав друге авто. Щоб з'ясувати обставини аварії обидва водії вийшли з машин. Вони влаштували сварку, яка переросла в бійку. Врешті-решт власник Renault дістав ніж і завдав удар опонента.

18+ Поблизу із Центральним залізничним вокзалом дорогу не поділили водії #Renault та #Subaru. Спочатку, водій Renault...

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 19 november 2019

Обох чоловіків затримала патрульна поліція, потерпілому надали першу допомогу. Обставини події уточнюються.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що українським пенсіонерам передбачили підвищення та надбавки: пощастить не всім.

Як повідомляв портал Знай.uа, Київ жахнула кривава ДТП, "розірвало голову" відео для "міцних горішків".

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як уберегтися і чого не можна робити.