Вчора, 18 листопада у Києві утворилася величезна пробка на проспекті Бажана через кортеж президента України Володимира Зеленського.

Про це написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook адвокат Юрій Шеремет, який став свідком інциденту по дорозі з аеропорту "Бориспіль".

Так, в понеділок увечері у Києві утворилася довга пробка через те, що проспект Бажана перекрили через президентський кортеж.

Пробки в Києві на проспекті Бажана Alex Noinets, Facebook


"Особисто спостерігав картину, коли для кортежу не тільки перекрили рух на Бажана, а змушували водіїв навіть з'їжджати і рухатися прилеглими вулицями, щоб весь проспект був чистим! Треба віддати належне поліцейським: схоже, самі розуміли абсурдність ситуації і тим, хто обурювався і не хотів з'їжджати, просто пропонували стояти з "аварійкою" на повороті, поки їх величність не проїде", – написав він.

Також в мережі почали публікувати фотографії пробки, демонструючи її величезність. Так киянин
Олександр Нойнець опублікував у Facebook кілька фотографій пробки.

Пробки в Києві на проспекті Бажана Alex Noinets, Facebook


"Я так думаю, це Порошенко кортеж. Не Зеленського ж. Зеленський ж кортеж скасував", – їдко відреагував він.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко зверталася до Андрія Богдану з проханням поставити на деякі ключові посади людей.

Як повідомляв портал Знай.ua , на закритій зустрічі Андрій Богдан нещадно матюкався: оточуючі не витримали.

Також портал Знай.ua писав, що Богдан опинився в епіцентрі гучного конфлікту, бізнесмен розкрив карти: "Хотів 10 мільярдів доларів".