Експрезидент України Віктор Янукович втік з країни, проте нерухомість, яка належала йому раніше, нікуди не поділася.

Мова піде не про скандальну резиденцію Януковича "Межигір'я", а про квартиру. Елітна нерухомість Януковича знаходиться в північній частині столиці України, Києві - на Оболонській набережній.

Квартира Януковича, Типичный Киев - Facebook

Як повідомляють в Facebook-спільноті "Типичный Киев", загальна площа квартири Януковича становить 240 квадратних метрів. Її орієнтовна вартість на ринку приблизно 26,904 млн гривень.

Квартира Януковича, Типичный Киев - Facebook

Автори поста продемонстрували кілька фото квартири. На них видно дорогий умивальник з кранами і ручками, зробленими з металу, на перший погляд, а також простору лоджію і сам будинок, в якому знаходиться квартира. У будинку всього 5 поверхів, на тлі нього видно тільки дерева - ніяких інших забудов на фото немає.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Квартира Януковича, Типичный Киев - Facebook


В даний момент квартиру Януковича можна зняти в оренду. Вартість нерухомості експрезидент в місяць складе 30 тис. гривень.

Квартира Януковича, Типичный Киев - Facebook


Кілька користувачів написали коментарі про цю квартиру: "Янику на життя не вистачає", "...щось задешево здають...", "Астанавітєсь ", "Це прям дуже дешево. У центрі за ці гроші такого плану квартири в п'ять разів меншого метражу. А Оболонська набережна завжди здавалася за ціною центру".

Оренда квартири Януковича - коментарі, Facebook.

Нагадаємо, раніше суд конфіскував мільйони Януковича: чи повернуться гроші в бюджет України.

Також Знай.uа писав, що скандальна подружка Януковича мітить в колишнє крісло на Львівщині.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що дружині Януковича - 70: як змінювалася пасія підозрюваного у держзраді і чим заробляє на життя.