У Києві засікли чоловіка з незвичайним домашнім улюбленцем - шоковані українці поділилися фото у соцмережах та висловили побоювання, що тварина може покалічити перехожих.

Про це повідомляють очевидці та публікують фото чоловіка з леопардом на сторінці організації UAnimals у Facebook .

"Важливо! Перехожі у Києві помітили чоловіка, який вирогідно вигулював леопарда. Цей вид не може і не має бути домашньою твариною. Більше того, леопарди є небеспечною твариною і такі "вигулювання" несуть загрозу, як для леопарда, так і перехожих. Фото зроблено в Києві біля Ботсаду, на перетині Назарівської та Льва Толстого. Просимо максимально поширити та повідомити, якщо маєте інформацію про тварину та чоловіка на фото", - йдеться у повідомленні.

Скріншот з Facebook

Користувачі активно відреагували на публікацію, відзначивши, що таку "кицьку" краще вигулювати вдома.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Нехай такого кота вдома вигулює", "Шикарна кицька, але її місце не на повідку серед перехожих", "Якщо леопард з'їсть господаря, це буде справедливо", - пишуть кияни.

Нагадуємо, що двох лисенят виявили на одному з підприємств під Харковом, але зловити себе не дали.

Раніше “Знай.ua” писав про те, що у серпні харківського Фельдман-екопарку втекла зебра, яку шукають усім Харковом, але не знайшли і досі, проте не втрачають надії.

Також повідомлялося, що вранці 26 жовтня запорожці на свій подив помітили на вулиці міста лисицю, яка кудись бігла за своїм, лисячим справах. Кадри незвичайної прогулянки опублікував паблік its_zp.