У Києві у зв'язку з боргами за квартиру на проспекті Героїв Сталінграду, де проживали мати з донькою, увірвалось 17 колекторів в балаклавах і вигнали їх з помешкання. Про це повідомили у Нацполіції столиці.

Як зазначається, жінка та її донька були вдома у той час, як до приміщення увірвалися майже два десятки чоловіків у балаклавах. Нападники виштовхали власників квартири на вулицю, а самі зачинилися усередині.

Жінка викликала поліцію, за вказаною адресою прибули кілька екіпажів патрульних та слідчо-оперативна група Оболонського УП. Постраждала розповіла про напад невідомих. Як вдалося встановити правоохоронцям, щодо вказаної квартири понад два роки ведуться судові розгляди за грошовими зобов’язаннями. Потерпілій неодноразово погрожували в минулому, а її борг було перепродано третій особі. Проте судового рішення про примусове виселення не було.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Колектори захопили квартиру, фото НП

За словами начальника Оболонського управління поліції Віталія Бикова, із нападниками спробували провести переговори, однак вони відмовилися виходити з квартири. Тоді було ухвалено рішення залучити до штурму спецпризначенців.

Було затримано 17 осіб, їх направили до відділку поліції. Пізніше з’ясувалося, що з квартири зникли також ювелірні прикраси та інші коштовні речі.

Злочинцям інкримінують самоправство та крадіжку, їм загрожує до шести років тюрми.

Нагадаємо, в Одесі сім'ї колектори влаштували звірячі тортури: "'Витрясли душу"

Як повідомляв раніше Знай.ua побиття школярок в Запоріжжі обростає скандальними подробицями, недитяча жорстокість: "Цілуй кросівки"

Також Знай.ua писав про те, що під Дніпром озвірілі охоронці побили чоловіка з вадами слуху: дику розправу зловила камера.