У Києві дозволили комунальникам прибирати зі дворів і вулиць покинуті автомобілі. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«За» відповідний дозвіл віддали свої голоси 85 з 89 присутніх депутатів міськради. Як повідомляється, тепер комунальні служби зможуть «переміщати транспортні засоби, які нікому не належать, для тимчасового зберігання та передачі відповідним підрозділам Національної поліції в установленому порядку». Про те, який це буде порядок, в КМДА не розповіли – його приймуть пізніше.

За словами депутата-доповідача Олександра Пабата, який висвітлював це питання, раніше КМДА не була наділена повноваженнями прибирати кинутий транспорт, а у Нацполіції немає матеріально-технічної бази, щоб це здійснити.

В результаті одна служба не мала прав на прибирання, а друга – коштів, щоб його здійснити.

Нагадаємо, що в школах під Києвом дітей годували неякісними продуктами, які раніше були списані з-за терміну придатності.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, українцям варто підготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Також Знай.uа писав про те, що багатьом львів'янам тепер доведеться відвикати від звичних маршрутів громадського транспорту.