На Київщині, у місті Біла Церква, молодий чоловік вирішив приготувати поїсти, але виявив, що його квартиру відключили від електропостачання і газу за несплату комунальних послуг. Тоді він влаштував багаття прямо у житловому приміщенні. Про це розповіли в прес-службі Головного управління Національної поліції регіону.

За словами правоохоронців, за декілька годин до того сусіди хлопця дзвонили в поліцію зі скаргами на його поведінку – він порушував громадський порядок на вулиці. Прибувши на місце події поліцейські виявили, що п'яний бешкетник ще й влаштував вогнище в квартирі. Свої дії він пояснив тим, що хотів приготувати їжу, але світла та газу у нього немає, так як він заборгував комунальникам за послуги круглу суму.

Фото: ГУ Нацполиции в Київській області

Стосовно порушника складено адмінпротоколи за ст. 175-1 (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), за ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, у Києві почали розстрілювати з-за комуналки.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, на що готові українці заради субсидій.

Також портал "Знай.uа" писав, що українці заборгували комунальникам 50 млрд.