У Києві 15 листопада погода не порадує: буде похмуро і холодно. Дощу не буде, але і сонечка очікувати теж не варто. Про це розповіли на сайті Sinoptik.

Температура повітря у Києві 15 листопада вдень і вночі не перевищить 6-7 градусів тепла. Рекорд тепла у цей день був встановлений в 1969 році – більше 15 градусів тепла, а рекорд холоду – в 1908 році – цілих 16.4 градуси морозу.

Погода в Україні

За народним прогнозом погоди сьогодні вшановують святих Пигасия і Акиндіна. У народі помітили, що, якщо в теплий день кішки на піч лізуть – вночі приморозить. Грак відлетів – чекайте снігу. Півень хвоста волочить - незабаром випаде сніг.

Штормовий листопад обіцяв сувору зиму, а по погоді цього місяць судили, якою вона буде в середині весни. Якщо листопад розпочався пізно, значить зима буде суворою і затяжний. Але якщо над головою в'ються комарі, особливих морозів очікувати не варто. Якщо восени рано нанесе снігу, а над ним хмара - хорошої погоди не чекай. Сонце рухається немовби в туманному ореолі - на дощі. Якщо зірки на небі яскраві - на гарну погоду, тьмяні - на дощ або сніг.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.