Київська влада виділить 8 млн грн на ремонт покрівлі, під'їздів, сходових майданчиків багатоповерхівок. Стало відомо, в яких будинках закінчать ремонт вже до кінця 2019 року, пише Інформатор.

Дарницький Район

У житлових будинках № 170-а і № 170-б на Харківському шосе відремонтують вхідні групи за 200 тис грн. Підрядник утеплить і пофарбує стелі і стіни, укладе керамічні підлоги, вставить вікна і балконні двері, повісить LED-світильники і вкладе рулонну покрівлю до 31 грудня.

На утеплення фасаду будинку № 168-д на Харківському шосе витратять 1 млн грн.

Капітальний ремонт сходових клітин у житловому будинку № 7-i на просп. Бажана Миколи виконають за 62,6 тис грн до 30 грудня.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

ремонт під'їзду в будинку, фото: Інформатор

Установка 30 нових дверей на сходових клітинах житлового будинку № 154 на Харківському шосе обійдеться в 251 тис грн.

На установку 14 металопластикових вікон у житловому будинку № 4 на вул. Анни Ахматової витратять 70 тис грн до 30 грудня.

Деснянський район

В житловому будинку № 27/2 на вул. Закревського відремонтують мережі холодного та гарячого водопостачання за 92 тис грн. Підрядник прокладе сталеві водогазопровідні труби і підключить їх до мереж до 31 грудня.

ремонт мережі водопостачання в будинку, фото: Інформатор

Дніпровський район

Капітальний ремонт фасаду будинків № 22-В на вул. Митрополита Шептицького і № 1/18 на вул. Всеволода Нестайка виконають за 3 млн 393 тис грн.

В житловому будинку № 140 на вул. Антоновича встановлять енергозберігаючі вікна та двері за 405 тис грн. У будівлі також пофарбують стіни і встановлять дверні доводчики до 20 грудня.

Оболонський район

На капітальний ремонт сходових клітин у житловому будинку № 20 на вул. Героїв Дніпра виділять 220 тис грн. До 31 грудня у під'їзді покладуть лінолеум, пофарбують стелі, стіни, відкоси та двері, а також повісять антивандальні світильники.

Подільський район

Заміна вікон у житлових будинках № 35-А на вул. Набережно-Хрещатицькій і № 48-А на вул. Петропавлівської обійдеться в 125 тис грн. У будинках встановлять віконні сливи і пофарбують укоси до 20 грудня.

В житловому будинку № 3/7-А на вул. Межигірській замінять труби водопостачання, каналізації та опалення за 703 тис 022 грн.

Звятошинский район

В житловому будинку № 5-А на просп. Леся Курбаса замінять труби холодного та гарячого водопостачання, а також каналізації. Ремонтні роботи, вартістю 250 тис грн, завершать до кінця грудня.

Капітальний ремонт сходових клітин в житловому будинку № 2/14 на вул. Котельникова виконають за 250 тис грн.

На ремонт покрівлі в житлових будинках № 10 на вул. Академіка Корольова і № 1-Б на вул. Симиренка виділять 181 тис 179 грн.

ремонт покрівлі будинку, фото: Інформатор

Шевченковский район

На капітальний ремонт покрівлі житлового будинку № 12 на вул. Багговутівській виділять 280 тис грн.

У житлових будинках № 9 на просп. Перемоги і № 26/2 на вул. Чорновола встановлять нові вікна за 175 тис 300 грн. У будинках встановлять віконні сливи і підвіконня, пофарбують всі під'їзди.

Ремонт покрівлі житлового будинку № 10 на вул. Малій Житомирській виконають за 92,2 тис грн.

Нагадаємо, в Україні суттєво подорожчає газ.

Як повідомляв портал Знай.uа, українців попередили про можливі помилки у платіжках.

Також портал Знай.uа писав, як оплачувати комуналку через інтернет.