21 листопада в українському прокаті стартує друга частина найуспішнішої діснеївської стрічки "Крижане серце 2" (Frozen 2). Крім цього у січні Disney представить свою казку в Києві й на ковзанах — в оригінальному шоу "Дісней на льоду". Напередодні прем’єр творці розкрили найцікавіші факти, які стосуються головної казки сезону.

  • Засновник медіаімперії The Walt Disney Company Волт Дісней з 30-х років мріяв зняти анімаційну стрічку про життя письменника Ганса Крістіана Андерсена. Мрія була втілена в мультфільмі «Крижане серце» (Frozen) у 2013-му. Стрічка – оригінальне переосмислення відомої казки Андерсена «Снігова королева». Навіть імена головних героїв: Ганс, Крістоф, Анна і Свен – відсилання до імені Ганс Крістіан Андерсен.
  • На початку роботи над мультфільмом «Крижане серце» (Frozen) аніматори пройшли прискорений курс з метеорології та вивчали рухи оленя, спостерігаючи за живою твариною, яку поселили прямо у студії Disney. Це допомогло зробити мультфільм більш реалістичним.

Крижане серце - 2! з'явиться у прокаті вже 21 листопада

  • "Крижане серце" (Frozen) – найдовший та найуспішніший повнометражний мультфільм за часи існування студії Disney. Стрічка отримала дві премії Оскар, Золотий глобус, п’ять премій Енні, премії BAFTA і Сатурн, кілька нагород від Гільдії кіноакторів США (SAG) тощо.
  • Перший тизер-трейлер мультфільму «Крижане серце 2» (Frozen 2) встановив рекорд за переглядами серед анімаційних стрічок. За 24 години його подивилися понад 116 мільйонів глядачів.

  • Подивитися «Крижане серце» (Frozen) можна не лише на екрані. Історію було відтворено у театралізованому шоу на ковзанах «Дісней на льоду». Це оригінальна вистава від компанії Disney у якій залучено понад 50 акторів, більшість – фігуристи з гучними іменами. Постановкою займається компанія Feld Entertainment Inc.– світовий лідер у створенні сімейних і розважальних шоу, які вже побачили у 75 країнах на шести континентах. А ось до Києва шоу приїде вперше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
  • Декорації для льодового шоу «Крижане серце» (Frozen) створював Стів Басс – багаторазовий володар премії Еммі. На них чекатимуть видовишні спецефекти, справжній феєрверк і великі снігові гори, які виростуть нізвідки прямо на льоду. Окремої уваги заслуговують і костюми героїв. Дизайнер по костюмах, що працював над шоу, Грегорі А. Поплік — автор нарядів для найвідоміших бродвейських шоу.

  • На лід герої «Крижаного серця» (Frozen) вийдуть разом з іншими популярними персонажами Всесвіту Disney: принцесами, королем Левом, Міккі та Мінні Маусами, рибкою Немо та іншими. "Дісней на льоду" – музична вистава, під час якої пролунають 30 улюблених пісень з мультфільмів Disney.

Нагадаємо, що Х'ю Джекману виповнилося 50 років: дуже кумедне фото.

Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, зірка франшизи "Мстители" зіграє Халка Хогана.

Також стало відомо, в мережі гуляють пікантні фотографії актриси Елізабет Олсен.