У Києві випадкові перехожі помітили моторошне видовище, яке одразу ж отримало назву "Портал в пекло" - в одному із дворів столиці під ногами мешканців будинку буквально "кипить асфальт".

Про це повідомляє "Київ Оперативний" на сторінці спільноти в Instagram та публікує відео інциденту.

У повідомленні йдеться, що днями на вулиці Назаровской в Києві люди зняли на відео провал асфальту і прорив комунікацій, в черговий раз "прославивши" комунальників Кличка.

"Київ, вулиця Назарівська. А що там у нас кип'ятиться?", — іронізують у підписі під відео.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

На кадрах видно, що на в'їзді у двір житлового будинку по самому центру дороги утворилося поглиблення в асфальті діаметром близько 20 сантиметрів. Звідти виходить пар, а в калюжі на дні ями кипить вода. Очевидно, що під асфальтом знаходиться окріп, який виходить із тепломережі. До цього, найімовірніше, привів черговий прорив комунікацій гарячого водопостачання або опалення під вулицями міста.

На превелике щастя в цю ямку, яку кияни вже охрестили "порталом в пекло", не впала дитина під час ігор на вулиці або не в'їхав автомобіль.

Користувачі соцмережі з іронією прокоментували черговий промах комунальників, які не поспішали ліквідувати небезпечне явище.

"Та нічого особливого, просто пекло", "Зважаючи на латку, не перший раз", "Це кроти чай варять)))", "Бульбу варять", "Можна засипати макарошки", "Майбутній гейзер!", "Ви ще не кип'ятите? Тоді ми йдемо до вас!", "Це натуральний чайник, можна мівінку запарити коли повністю закипить", "Хеллбой розважається", — припускають кияни.

Нагадаємо, опалювальний сезон в Україні під загрозою зриву? В яких областях можуть не включити тепло.

Як повідомляв Знай.uа сотні українських шкіл закрилися: батьки б'ють на сполох, що буде з учнями.

Знай.uа писав, українцям суттєво скоротять субсидії.