Під Києвом, у Приірпінні, люди стали жертвами сім'ї, яка організувала кооператив і втекла з загальними грошима. Про це повідомляє «Сьогодні».

Як стало відомо, члени кооперативу розраховували провести у дачне поселення електроенергію. Для цього голові кооперативу платили внески, а той обіцяв залагодити всі питання.

Проте зовсім нещодавно глава почав квапити сусідів з оплатою – і показував нібито справжні документи – дозвіл на електрифікацію.

Замість обіцяного світла голова в один день зник разом з усіма грошима і своєю родиною. На всі питання в соцмережах і телефонні дзвінки сім'я відповідала сусідам, що їх пограбували, і грошей у них немає.

За словами постраждалих, родина голови кооперативу здавалася позитивною і такою, що заслуговує довіри. Вони були рідновірами – поклонялися сонцю як богу і пропагували єднання з природою. Людей вони запрошували до свого об'єднання, обіцяючи гармонію і спокій.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Під Києвом шукають сім'ю шахраїв, скрін ТРК-Україна

Сума, з якої зникла сім'я Куклевих – три мільйони гривень. Сусіди сподіваються, що вони ще повернуться – у селищі залишилися їхня хата і особисті речі.

"Мріяли побудувати власне гніздечко, щоб показати приклад синам", – скаржиться одна з жертв шахраїв Катерина Легейда. Вона віддала їм близько 100 тис. гривень, сподіваючись на те, що в будинку нарешті з'явиться світло.

Нагадаємо, як видалити свій профіль у Фейсбук: покрокова інструкція.

Як повідомляв Знай.uа, афера під носом у Зеленського: бойовики "Л/ДНР" і мертві душі ОРДЛО отримували українські пенсії.

Знай.uа писав, Ляшко після бійки з Герусом пустився в танок під російську музику: "Може на Бутирку сходиш?".