Погода у Києві 14 листопада буде хмарною і похмурою. Дощу не очікується, однак синоптики оголосили штормове попередження, кажуть на сайті Sinoptik.

Вітер сьогодні посилиться до 15-24 м/с, тому краще не стояти під деревами, балконами і рекламними щитами.

Повітря 14 листопада не прогріється більше, ніж до 8 градусів тепла вдень та 5 градусів тепла вночі. Найтеплішим цей день був у 1913 році – майже 16 градусів тепла, а найхолоднішим – в 1908 році – більше 14 градусів нижче нуля.

За народними прикметами сьогодні шанують Косьми та Деміана Ассийских. Вважалося, що після листопадових заморозків приходить грудневий мороз. Бурхливий листопад обіцяв сувору зиму. Крім того, помічали, що яка погода в листопаді, така і в квітні.

Пізній листопад – до суворої і затяжної зими, але, якщо в листопаді з'явилися комарі – значить, зима буде теплою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Якщо кури намагаються триматися разом - чекайте невеликих заморозків.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.