У Києві підлітки побили охоронця магазину. Про це розповіли в співтоваристві «Київ. Оперативний» в Facebook, опублікувавши відповідне відео.

Як повідомляється, натовп підлітків спробувала пограбувати магазин біля метро «Дарниця», але їхні дії помітив охоронець. Він зробив дітям зауваження, а потім подзвонив в поліцію.

Однак патрульні поліцейські на виклик так і не відреагували. Порушники втекли, проте через деякий час вирішили повернутися в маркет заради помсти охоронцеві.

Камери відеоспостереження зафіксували, як молоді люди повертаються в магазин і накидаються на чоловіка з кулаками. Чому правоохоронці не відреагували на виклик, а також обставини події та особистості малолітніх хуліганів встановлюються.

Зграя підлітків накинулася на охоронця, який зробив їм зауваження, щоб ті не крали. Охоронець викликав поліцію, але через деякий час замість правоохоронців знову зайшли ці самі підлітки і знову побили охоронця. Може хто їх знає? Київ, станція метро Дарниця

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 12 november 2019

Нагадаємо, що в Прилуках, Чернігівська область, знайшли мертвим на залізничних коліях Дениса Чаленко, 14-річного школяра. За офіційною версією слідства, хлопчик загинув у результаті нещасного випадку на шляхах.

Як повідомляв портал Знай.иа, в мережу виклали відеозапис бійки харківських підлітків. На відео дівчата з особливою жорстокістю наносили один одному удари в різні частини тіла.

Також портал Знай.иа писав, що в Прилуках продовжує гриміти справу про смерть 14-річного школяра Дениса Чаленко. Місцеві правоохоронці розслідували обставина його смерті за статтею "ДТП", однак батьки підлітка і жителі міста не були згодні з цим. Вони переконані, що хлопчика хтось убив.