Київ на власному досвіді дізнався, що таке нестримна енергія трендсетера нового покоління української музики, відомої як Sonya Kay. Цієї осені у столиці знімали відеокліп на її трек «Ходимо».

Слова та музику до пісні створив Артем Пивоваров, а аранжування довірили електронному дуету Ost&Meyer.

Як зазначається, у столиці знімальна команда кліпу влаштувала справжній екшн: на дорогах Києва розгорнули зйомки екстремального дорожнього бойовика, для якого не тільки перекрили вулиці, але й організували шалені перегони із поліцейським переслідуванням.

Для роботи над кліпом запросили Дмитра Маніфеста та Дмитра Шмурака. Саме вони працювали над відео до пісень Олі Полякової, гурту «Антитіла», TamerlanAlena та багатьох інших. Для Sonya Kay та режисерів цей відеокліп став вже другою спільною роботою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Над створенням шалених і провокативних образів для співачки працювала дизайнер Аіша Мілевська.

Сама Sonya Kay розповіла, що «обожнює екстрим, який постійно відбувається з нею на знімальному майданчику». Вона додала, що цього разу їй довелося їздити в лімузині по воді, а вулицями Києва їздити на яхті.

Sonya Kay - Ходимо

«Ми майже стали героями місцевих хронік. Тільки ледачий нас не знімав на телефон. Дивно, що ми ще не потрапили на свіжі шпальта новин як злісні порушники порядку», - пожартувала вона, додавши, що сподівається, що глядачам буде до смаку сюжет відео та її еротичні образи.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Микола Тищенко попався “на вудку” пранкера Джокера, який представився генпрокурором Русланом Рябошапкою, і “злив” йому ситуацію всередині фракції “Слуга народу”.

Також Знай.uа писав, що дружина Миколи Тищенко Алла Барановська поділилася деталями "Балу квітів", що пройшов в одному з ресторанів чоловіка, а також розповіла про приїзд у Київ Анни Сєдокової.