Стало відомо, що у вівторок, 12 листопада, у Києві біля станції метрополітену Дарниця компанія підлітків накинулася на бідного охоронця магазину, який зробив їм зауваження, щоб вони не крали. Про це повідомляє Telegram-канал Київ Оперативний.

Підлітки побили охоронця

Потім охоронець викликав наряд поліції, проте ще до їх приїзду, банда підлітків знову повернулася до магазина і повторно побили бідолаху.

На даний момент кияни намагаються відшукати компанію неповнолітніх.

Відповідне відео опублікували в мережі. В кадрі видно, як підлітки знущаються над охоронцем, повторюючи йому, що "клієнт завжди правий".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що в Прилуках, Чернігівська область, знайшли мертвим на залізничних коліях Дениса Чаленко, 14-річного школяра. За офіційною версією слідства, хлопчик загинув у результаті нещасного випадку на шляхах.

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережу виклали відеозапис бійки харківських підлітків. На відео дівчата з особливою жорстокістю наносили один одному удари в різні частини тіла.

Також портал Знай.ua писав, що в Прилуках продовжує гриміти справу про смерть 14-річного школяра Дениса Чаленко. Місцеві правоохоронці розслідували обставина його смерті за статтею "ДТП", однак батьки підлітка і жителі міста не були згодні з цим. Вони переконані, що хлопчика хтось убив.