У вівторок, 11 листопада, на бульварі Верховної Ради в Дніпровському районі Києва буйно цвітуть сакури, чим викликають подив і захоплення у містян, які вже готуються до зими.

Інтригу розкрили у комунальному підприємстві з утримання зелених насаджень Дніпровського району. Комунальники пояснили, що у розпал осені можуть цвісти лише сакури спеціального сорту.

У Києві цвітуть сакури, фото Євгенія Ковшуна

"На бульварі Верховної Ради зараз цвітуть сакури особливого сорту. Вони цвітуть двічі на рік – навесні і восени. Взагалі довжина бульвару становить 1,8 кілометра. І на алеї довжиною 1,6 кілометра у нас висаджено 210 дерев сакури. Там росте п'ять видів сакури. Один з них – цей незвичайний сорт, який цвіте восени", – розповів директор підприємства Євген Ковшун.

Кияни у свою чергу милуються чаруючою аномалією і радіють несподіваній "весні" у листопаді.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, синоптики розповіли, коли в Україні вдарять морози.

Як повідомляв раніше Знай.ua, погода на початок тижня: холодна осінь витисне туман, що очікує українців

Також Знай.ua писав про те, що синоптики розповіли, яка погода чекає на українців у листопаді.