У Києві пройшов щорічний конкурс "Краса без кордонів", переможницею якого стала найстарша учасниця, їй 62 роки.

Про це повідомляє "Сьогодні".

Королевою краси може стати жінка в будь-якому віці, це неодноразово підтверджує конкурс "Краса без кордонів". У ньому можуть взяти участь навіть жінки пенсійного віку. Вікові рамки в цьому конкурсі настільки розмиті, що між собою змагалися красуні віком від 25 до 62 років. Але першість отримала саме найстарша учасниця конкурсу, 62-річна Тамара Адулина.

Тамара Адулина Скріншот Сьогодні

Жінка розповіла, що раніше ніколи не брала участі в подібних конкурсах, навіть у студентські роки, коли всі дівчатка марили конкурсами краси. Зараз їй 62 роки і вона зрозуміла, що життя тільки починається. Всього кілька років тому вона стала відкривати в собі талант топ-моделі.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

"Я поставила собі дуже грандіозні плани: я хочу ходити по подіуму не тільки України, а і Європи, Америки", – розповіла переможниця конкурсу.

Своєю участю в цьому конкурсі Тамара Адулина хотіла показати всім, що нічого не варто боятися. І навіть пенсійний вік не перешкода у підкоренні подіуму.

Варто відзначити, що вік переможниць конкурсу "Каса без кордонів" з кожним роком збільшується.

Нагадаємо, що журі конкурсу "Місіс Україна світ" оцінили красуню з Дніпра.

Як повідомляв портал Знай.ua , вінницька красуня Олена Жагловська битиметься за титул Mrs Globe в Китаї.

Також портал Знай.ua писав, що вже в четвертий раз пройшов конкурс краси серед дівчат, які пересуваються на інвалідних візках. Він відбудеться у Краматорську під назвою "Краса без обмежень".