Кияни запропонували перейменувати дві станції метро та звернулися до керівництва міста із відповідною петицією.

Київський метрополітен
Київський метрополітен

Ініціатива про перейменування у столиці двох станцій метрополітену з'явилася на сайті електрониих петиції Київради.

Кияни пропонують перейменувати станцію "Площа Льва Толстого" на "Тараса Шевченка", оскільки така назва вже є в одній зі станцій цієї гілки.

"В центрі Києва біля університету імені Тараса Шевченка, пам'ятника Тарасу Шевченку, парку Тараса Шевченка, бульвару Тараса Шевченка повинна бути і станція метро Тараса Шевченка. А ту далеку станцію, яка в радянські часи була названа ім'ям Кобзаря, можна перейменувати на "Межигірську", - пояснив автор петиції Ашот ‌Малхасян.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Поки що петиція не набрала достатньої кількості голосів для розгляду депутатів на сесії, тому питання про перейменування залишається відкритим.

Нагадаємо, що українським пенсіонерам передбачили підвищення і надбавки: пощастить не всім.

Як повідомляв портал Знай.uа, Київ жахнула кривава ДТП, "розірвало голову": відео для "міцних горішків".

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.