Стало відомо, що королевою краси може стати навіть пенсіонерка, що і довели учасниці конкурсу "Краса без меж", який пройшов у Києві.

Так, Тамара Адоліна ніколи в житті не брала участі в конкурсах краси. На сьогоднішній день їй 62 роки, проте кілька років тому жінка виявила в собі талант топ-моделі.

"Дівчата, є така фраза "життя тільки починається". І яка різниця, після якого віку – після 40, після 50… Я поставила собі дуже грандіозні плани: я хочу ходити по подіуму не тільки України, а і Європи, Америки", – заявила Адоліна.

Скріншот, Сьогодні

Повсякденний кежуал з джинсовими елементами був темою першого виходу ще однієї конкурсантки Діани Буджины. Вона завжди одягається яскраво і не виходить з дому без коштовних прикрас. На удачу вона взяла з собою аметист.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я думаю, що він дасть мені гармонію, більш філософський погляд на цей конкурс. Заспокоїть мене, тому що аметист як раз є заспокійливим мінералом", – наголосила вона.

Скріншот, Сьогодні

Також на конкурс прийшла мати двох дітей Тетяна Митрофанова. Про конкурс жінка дізналася з соціальних мереж. З-за свого низького зросту вона навіть не мріяла пройтися по подіуму.

"Мене нафарбували, я була здивована, побачивши себе в дзеркалі. Цей конкурс насправді допомагає підняти самооцінку", – наголосила Митрофанова.

Скріншот, Сьогодні

Слід зазначити, що конкурс краси "кому за…" є ідеєю Юлії Литвинової. Разом зі своєю подругою вона вирішила допомогти іншим жінкам позбутися від комплексів і підняти самооцінку.

"Некрасивих жінок немає. У нас учасниці – найпростіші дівчата і жінки України. Їм від 25 до 60 років. Всім жінкам важливо брати участь. Ми даруємо їм такі емоції, які вони згадують потім цілий рік", – сказала організатор.

Скріншот, Сьогодні

Титул найкрасивішої учасниці конкурсу отримала Тамара Адоліна.

"Я бажаю всім дівчатам, жінкам – дерзайте. Це ніколи не пізно", – сказала вона.

Нагадаємо, що журі конкурсу "Місіс Україна світ" оцінили красуню з Дніпра.

Як повідомляв портал Знай.ua, вінницька красуня Олена Жагловська битиметься за титул Mrs Globe в Китаї.

Також портал Знай.ua писав, що вже в четвертий раз пройшов конкурс краси серед дівчат, які пересуваються на інвалідних візках. Він відбудеться у Краматорську під назвою "Краса без обмежень".