У Києві прихильники "УПЦ КП" провели "хресний хід" з вимогою скасувати рішення про ліквідацію церкви. Так, під час заходу в учасників ходи "УПЦ КП" і журналістку телеканалу "ZiK" розпилили сльозогінний газ.

Про це повідомляє "Klymenko Time".

Повідомляється, що під час хресного ходу сталася конфліктна ситуація правоохоронці відмовилися впускати людей в будівлю Апеляційного окружного суду. Через деякий час в учасників ходи "УПЦ КП" і журналістку телеканалу "ZiK" розпилили сльозогінний газ. Також відомо, що заарештовані кілька священиків.

проводять Хресний хід Фото: Країна


Варто відзначити, що у хресній ході брали участь близько 200 осіб. Учасники пройшли від Європейської площі до будівлі уряду.

проводять Хресний хід Фото: Країна

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, замолити гріхи "на дому": у Франківському церковна фанатичка потягла мощі святого.

Портал Знай.ua повідомляв, що священик з Одеси влаштував каплицю просто під землею.

Раніше портал Знай.ua писав, що Insta-батюшка підкорив мережа, як проповідує парафіянам слуга божий: "Пастух повинен пахнути своїми вівцями".