У Києві правоохоронці затримали жінку, яка організувала замовне вбивство коханки чоловіка.
Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Київщини.

У повідомленні йдеться, що, дізнавшись про зраду чоловіка з коханкою, киянка зважилася на радикальний крок. Вона вирішила усунути конкурентку, замовивши її вбивство за 10 тисяч доларів. Про злочинні наміри жінки дізналися у поліції і встигли попередити трагедію.

Зловмисницю затримали під час передачі кілеру "авансу".

Затримання зловмисниці у Києві

"Поліцейські інсценували вбивство, відправивши замовниці фото з нібито вбитої коханкою. У час, коли жінка передавала аванс у розмірі 4 тисяч доларів виконавцю, її затримали. Тепер підозрюваної може загрожувати довічне ув'язнення за організацію замовного вбивства, або 15 років в'язниці", - розповіли в поліції.

Жінку затримали на передачі кілеру авансу, Національна поліція Київщини

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що у Балаклійському районі Харківської області збільшилась кількість випадків, коли грибники не можуть знайти дорогу додому.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на Тернопільщині дівчинка загинула, випавши з маршрутки: убиті горем рідні перекрили дорогу

Також Знай.ua писав про те, що під Вінницею зникла юна красуня, батьки виплакали всі очі: "Знайдіть нашу дівчинку".