У лісі під Києвом браконьєри жорстоко розправилися із двома самками благородного оленя та маленьким дитинчам. Про це повідомляє видання «Сегодня».

Як стало відомо, вбиті тварини були вагітними. За словами місцевих єгерів, нелюди стріляли загиблим в самісіньке серце. Злочинців затримали та передали до рук правоохоронців, за фактом правопорушення ведеться слідство.

Як зазначають працівники мисливського господарства, злочинці при затриманні поводилися вкрай зухвало та хизувалися своїми зв’язками у Службі безпеки України. Один із них нібито співробітник СБУ, другий – бізнесмен із Білої Церкви, а третій – його особистий водій.

Затриманим загрожує штраф у 50 тісяч гривень та позбавлення дозволу на володіння зброєю.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Єгері нарікають на те, що огородити ліс від браконьєрів – неможливо, тож «чорні» мисливці промишляють незаконним полюванням на дичину. Нагадаємо, що в Україні полювання дозволено лише на деяких тварин та за наявності дозволу.

Нагадаємо, що у Балаклійському районі Харківської області збільшилась кількість випадків, коли грибники не можуть знайти дорогу додому. Як повідомляється, рятувальники вже неодноразово допомагали любителям "тихого полювання", які заблукали в лісі та дали декілька важливих рекомендацій для того, щоб збір грибів приносив лише задоволення.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на Тернопільщині дівчинка загинула, випавши з маршрутки: убиті горем рідні перекрили дорогу

Також Знай.ua писав про те, що під Вінницею зникла юна красуня, батьки виплакали всі очі: "Знайдіть нашу дівчинку".