У Києві балкон однієї з квартир на вулиці Верховинній сподобався зграї кажанів. Тварини влаштувалися на зимівлю в меблях, під шпалерами і на стелі, розповіли в Kyiv Animal Rescue Group.

Як повідомляється, незвичайних квартирантів на закритому балконі чоловік виявив випадково. Він не образив сонних малюків, а відразу ж звернувся за допомогою в службу порятунку тварин.

Прибулі на місце події фахівці з подивом нарахували на балконі 120 рукокрилих виду вечірниця руда. Це невеликі летючі миші, які широко поширені в Україні. В умовах столиці вони помилково вибрали для зимівлі балкон киянина, а не підвал, горище чи дупло дерева.

Квартиранти на балконі, Kyiv Animal Rescue Group

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Продовжувати зимівлю на балконі вони не могли – в квартирі для них буде дуже тепло взимку, і вони можуть загинути. Тому їх вирішили відпустити на волю – шукати більш прохолодне місце. Проте одного кажанчика все-таки довелося передати ветеринарам для лікування.

Нагадаємо, "Вийдіть з гуртожитку!": як змінилося життя дніпровських студентів після скандального виселення

Як повідомляв раніше Знай.ua скучили по Кондратюку? Франківчани влаштували "караоке на Майдані" в центрі міста

Також Знай.uа писав про те, що "Віддайте курточку": дніпровських студентів залишили "голими" після виселення з гуртожитку.