Погода у Києві 10 листопада буде по-справжньому осінньою і похмурою. Ближче до вечора хмари трохи розійдуться, дощу не очікується, кажуть на сайті Sinoptik.

Через туман видимість на столичних дорогах відчутно погіршиться, тому водіям краще знизити швидкість, а пішоходам – уважно дивитися по сторонам.

Повітря 10 листопада в Києві прогріється до 15 градусів тепла, а вночі не опуститься нижче 13 градусів тепла. Рекордно тепло у цей день було у 1927 році – майже 19 градусів тепла, а рекордно холодно – в 1897 році – цілих 12 градусів нижче нуля.

Схід сонце сьогодні був в 7:02, а захід відбудеться о 16:21.

Погода в Україні 10 листопада

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За народним прогнозом погоди сьогодні вшановують святу Параскеву П'ятницю. Зазвичай до цього часу закінчували всі роботи в саду і на городі, тому переходили до обробки зібраного врожаю. Зокрема, жінки м'яли, шарпали і готували заготовлений льон на пряжу.

Вважалося, що, якщо до цього дня на вулиці ще літають комарі, значить, зима буде м'якою і короткою. Якщо комарів вже не було, готувались до близького похолодання.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.