Катастрофічний прорив труби теплотраси в Києві 5 листопада, на перетині вулиці Саксаганського і вулиці Щота Руставелі, потрапив на відео.

Тоді близько 14:00 посеред дороги утворився величезний провал: гаряча вода з прорвалася труби підмила асфальт. На опублікованому в YouTube відео видно, як в яму, доверху наповнену киплячою водою, провалюється автомобіль, що проїжджав повз.

Водій автомобіля намагається об'їхати киплячі озера, що утворилися на дорозі, і йому це майже вдається. Однак, успішно об'їхавши кілька ям, через кілька метрів його машина потрапляє в черговий провал і тоне.

Тоді через надзвичайну подію Київ завмер у рекордних кілометрових пробках, а громадський транспорт довелося пускати в об'їзд. До речі, на цьому місці прориви труб трапляються із завидною регулярністю, чи не щорічно.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що рідне місто Ольги Фреймут може залишитися без води: подробиці за крок від катастрофи

Як повідомляв портал Знай.uа, в Львові стався прорив труб одразу на двох вулицях

Також Знай.uа писав про те, що в кожному регіоні рішення про початок опалювального сезону будуть приймати самостійно.