Важкі хмари, які заховали небо Києва вранці 9 жовтня, до обіду розійдуться. У столиці розпогодиться, та вся інша частина суботи пройде без дощу, обіцяє сайт Sinoptik.

Киян трохи порадує ясне сонечко. Вночі можливий дрібний дощик.

Температура повітря 8 листопада в Києві не підніметься більше, ніж до 16 градусів тепла (відчуватиметься, як 16 градусів тепла), вночі стане трохи холодніше – до 13 градусів тепла (відчуваєтиметься, як 13 градусів тепла).

Сонце в цей день постане в 7:00, а сховається за небокраєм у 16:22.

За останні 130 років 9 листопада найтеплішим цей день був в 1927 році – до 16.5 градусів тепла. А в 1942 році в Києві було дуже холодно – до 12 градусів морозу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Погода 9 жовтня

За народними прикметами, сьогодні відзначають день пам'яті преподобного Нестора Літописця Печерського.

Вважалося, що з цього дня ночами на водоймах з'являється перший лід. Крім того, якщо зайці до цього часу вже встигли змінити сірі літні шубки на біле хутро, — значить, зима вже близько.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.