Компанія Sony зняла рекламу PlayStation 4 Pro, приурочену до виходу відеогри Death Stranding.

Частково ролик зняли у Києві, зокрема, локацією для зйомок вибрали станцію метро "Дорогожичі".

Саундтреком до реклами стала композиція Макса Ріхтера, яка лунала у фільмі "Прибуття".

Death Stranding — відеогра жанру action від компанії Sony Interactive Entertainment з відкритим світом, розроблена студією Kojima Productions для ігрової консолі PlayStation 4 та операційної системи Windows.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Нагадаємо, відомий японський геймдизайнер Хідео Кодзіма випустив свою нову гру Death Stranding.
Наразі це ексклюзив для PlayStation 4, але влітку 2020 року гра вийде на ПК. Втім, ця гра є одним з головних ігрових проектів 2020 року, оскільки в геніальності творця Хідео Кодзіма ніхто не сумнівався, а значить, продукт має бути якісним.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві зняли ролик для консолі PlayStation 4.
Рекламне відео для Sony знімала українська продакшн-студія Radioaktive Film. Основними місцями для зйомок масовки стали Спортивна площа біля станції метро "Палац спорту", парковка ТРЦ "Україна" і територія біля сьомого корпусу та бібліотеки Київського політехнічного інституту. Все виглядає максимально ефектно.

Також Знай.ua писав, для всіх абонентів платного сервісу PlayStation Plus компанія Sony приготувала приємний сюрприз.