Стало відомо, що в Києві в Оболонському районі сталося вбивство. Про це повідомляє Telegram-канал Київ Оперативний.

Так, було вбито 34-річну жінку, яку знайшла сусідка. На її тілі фахівці помітили численні синці та крововиливи.

Нацполіція, Київ Оперативний

За словами сусідки, в останній раз вона бачила її разом зі своїм братом. Вони любили вживати алкогольні напої, після чого постійно з'ясовували стосунки.

В цей раз сталося так само - після чергової пиятики між ними вспыхну конфлікт, в якому 36-річний брат накинувся на сестру з кулаками, в результаті чого вона загинула.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нацполіція, Київ Оперативний

Після того, як чоловік усвідомив, що зробив, він сховав закривавлений одяг на сходовій клітці на поверх вище і втік.

Слід зазначити, що 36-річний брат загиблої раніше був судимий.

зрештою копам вдалося встановити місцезнаходження підозрюваного та затримати його.

36-річного чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК України, розпочато виробництво за ч1 ст 119 ("Вбивство з необережності") КК України.

Підозрюваний 36-річний чоловік

Нагадаємо, що в Прилуках стався випадок крайньої жорстокості. Отже, там знайшли на шляхах тіло 14-річного юнак. Зі слів правоохоронців, це звичайний нещасний випадок, проте батьки в це не вірять і стверджують, що його вбили.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Святошинському районі Києва оскаженілий чоловік схопився за зброю і відкрив вогонь по сусідам, які вимагали від нього сплатити рахунок за опалення.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві заарештували ветерана АТО Інну Грищенко з позивним "Пума". Печерський суд Києва провів засідання щодо обрання запобіжного заходу жінці. Суд ухвалив їй утримання під вартою на період 60 діб.