Костел Святого Миколая, який вважається архітектурною візитівкою Києва, отримав ефектну підсвітку від творців ілюмінації на Ейфелевій вежі.

Відповідною інформацією та фото оновленого "обличчя" костелу поділився Микола Каблук на сторінці спільноти "Клуб Коренного Киевлянина" у Facebook.

Нові підсвітка костелу Святого Миколая

"Тепер костел щоночі оживає захоплюючими кольорами, а сама світлова інсталяція - екологічна і не шкодить фасаду будівлі", - пише автор публікації.

Кияни прокоментували світлини схвальними коментарями, не забувши однак додати, що будівля костелу давно потребує рестарвації, однак ремонтні роботи не ведуться і досі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що українським пенсіонерам передбачили підвищення та надбавки: пощастить не всім.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики озвучили лютий прогноз погоди в Україні на зиму 2020: "Багато снігу і безжальні морози до -20...".

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як уберегтися і чого не можна робити.