У п'ятницю, 8 листопада, авіакомпанія МАУ анонсувала припинення популярних рейсів з Києва до Кракова і з Києва до Бангкока через їх збитковість.

Про це йдеться у офіційній заяві авіаперевізника.

У МАУ уточнили, що з 14 січня 2020 року авіакомпанія припинить виконувати регулярні рейси між Києвом і Краковом.

МАУ, Уніан
МАУ, Уніан

На лінії Київ-Бангкок МАУ спочатку, з 16 листопада 2019 року, зменшить частоту польотів до трьох разів на тиждень.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Окрім того, починаючи з 29 березня і на весь період літньої навігації 2020 року, повітряне сполучення між столицями України і Таїланду буде призупинено.

"Пасажирам, яких зачепили зміни в розкладі рейсів МАУ, буде запропонований рерутинг за наявності такої можливості або повернення вартості квитка (або його невикористаної частини), якщо зміна маршруту є неможливою або пасажир відмовляється від запропонованого альтернативного рейсу", - наголосили у авіакомпанії.

МАУ, Facebook
МАУ, Facebook

Варто нагадати, що раніше МАУ через збитковість закрила рейси в казахстанські міста Алмати і Нур-Султан.

Нагадаємо, що український лоукостер SkyUp анонсував запуск нового авіарейсу між Харковом та Львовом

Як повідомляв портал Знай.ua, авіакомпанія-лоукостер WizzAir анонсувала новий рейс з Харкова до Будапешта

Також Знай.ua писав про те, що нещодавно британські аналітики склали рейтинг найпривабливіших міст для туристів своєї країни.