З ранку й до самого вечора 8 листопада небо Києва приховано за хмарами. Густий туман погіршить видимість до 500 м. Ввечері пройде дощ, повідомляє сайт Sinoptik.

Температура повітря в цей день не підніметься вище 14 градусів тепла, а вночі опуститься до 10 градусів тепла.

За останні 130 років 8 листопада найтепліше було в 1927 році (19.6°), а найхолодніше – у 1981 році (-12.4°).

Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять святого Димитрія Солунського. Якщо на Дмитра тепло, то і всій зимі бути з мокрими теплинами. Якщо «Дмитро на снігу — весна буде пізня». Хороша ж погода у цей день передвіщала ранню весну. А якщо на Дмитра була багряна зоря, варто було чекати вітру.

Як повідомляв Знай.uа синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.