У Києві відбулося масштабна спецоперація по затримці працівниці Національного Банку України, яка підозрюється у хабарництві. Її та посередника, поліцейські спіймали на гарячому. Про це йдеться у Facebook-сторінці Стоп Корупція

Посередник, фото - Стоп Корупція
Посередник, фото - Стоп Корупція

Як відзначається, головний юрисконсульт операційного управління НБУ намагалася отримати від підприємця 30 тисяч доларів. Зауважується, що чиновниця Нацбанку хотіла отримати гроші за те, що дасть чоловіку ліцензію на проведення валютно-обмінних операцій.

Частина хабаря, фото - Стоп Корупція
Частина хабаря, фото - Стоп Корупція

Щоправда, план її в життя так і не втілився, адже жінку разом із її посередником "взяли" під час отримання половини вказаної суми.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Geplaatst door Стоп корупції op Donderdag 7 november 2019

Нагадаємо, У вівторок, 5 листопада, центрі Києва, на перетині вулиць Шота Руставелі та Саксаганського провалився асфальт через прорив теплотраси. У двох місцях на проїжджій частині утворились величезні ями, ″під землю″ пішло два автомобілі.

Як повідомляв портал Знай.ua, через "гарячу″ аварію в Києві центр столиці стоїть у 7-бальних заторах

Також Знай.ua писав, у Києві екстрено перекрили три станції метро, проводиться термінова евакуація